5 Masalah Utama Kulit Wajah Wajib Tahu

Assalamualaikum, masih belum terlambat kut MY nak ucapkan selamat tahun baru 2018, uols macam mana sihat ke idok, MY harap semuanya sihat  cantik henseem belaka yehh

permulaan 2018, fuhhh lama betul dok muncul, okkk, siapa kt sini ada masalah kulit, sebelum MY teruskan MY nak kongsi dulu beberapa masalah kulit yang biasa kita alami, terutama orang puang


"5 MASALAH UTAMA KULIT MUKA"
.
.
.
YANG KORANG WAJIB TAHU
.
.
.
1. Muka berminyak melampau
2. Jerawat cepat naik
3. Parut jerawat atau jeragat
4. Muka cepat hangus
5. Kesan bintik hitam tumbuh sana sini
.
Tapi dalam banyak2 masalah Jeragat & jerawatlah kronik yang paling susah nak hilang. Ngeri sampai tak berani tengok muka sendiri pun ada.
.
Jom atasi masalah kulit muka dengan set rawatan dari #LadySiena. Mempunyai kelulusan KKM, Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki atau perempuan. Konfem muka korang akan nampak bersih, flawless dan glowing lepas ni.
.
BERMINAT NAK MENCUBA???
.
leh wasap MY, nak lebih info ke fb MY ok


https://www.facebook.com/mizzyatiey


sebelum tu tuk hari ni MY payung beberapa testimoni terbaik


Image may contain: 2 people, people smiling, closeup


ni dia produk LADYSIENA

set whitening gold yang palimg ohsem
khas tuk kulit berminyak dan jeragat jerawat kronik

set whitening glowing
sesuai tuk kulit kering, sunblock dia bery bery ohsem

so jom ubah diri lebih berkeyakinan, kerana dirimu begitu berharga, mudah jer nak cantik bersama LADYSIENA SKINCARE

Berminat leh wasap MY oK



.
.
#ladysiena #awetmuda #glowing #jeragat #jerawat #kusam #poripori #botoxcarakami#susuk #foundationajaib


Bahana resdung, wajib baca

Assalamualaikum

Masuk je rumoh, kena sapu, kena mop, bersawang doh. Tapi dok pe im back haa

Story tuk malam ni, uols kena baca dan hadam citer ni, kisah tentang RESDUNG. Jangan pandang remeh tau resdung ni. Ia boleh rosakkan sistem dalaman kita.

Resdung ni ada jenis keluar dan ada jenis makan dalam, hok luar tu biasalah, macam jerawat, butir gatal, kulit meroh meroh, hok kita takut ni yang makan dalam.

Pengalaman my friend, kebetulan k.yatie ke rumah dia, terkejut tengok mata dia bengkak macam nak terkeluar, i tanya dia, kenapa, dengan selambernya dia jawab, resdung, dah biasa dah.

Aikk, biasa? kita tengok pun takut, dia cakap biasa? sekarang dengo kabo dia sakit, tapi dok berat, cuma dalaman dia dok berapa nok stabil, ada je yang tak kena, k.yatie doakan dia akan sembuh, rindu jugok dengan dia.

Tuk uols yang ada resdung, rawat dari sekarang, jangan nok comel luar je, so k.yatie sarankan amal #sangsuria, jamu terbaik untuk resdung. Dok mahal pun dik, lagi mahal kesihatan kita.

Kelebihan jamu sang suria@skin


Kalu uols nok tengok testi klik kat fb k.yatie kat atas tu ok. Mana yang nok cuba boleh wsp akk 01118914435